Consultancy

DCAT Doornbos Consultancy Advies TrainingU wilt dat binnen uw school of scholen ICT optimaal ingezet wordt. Dit komt de kwaliteit van uw onderwijs ten goede, ondersteunt u bij het vorm geven aan Passend Onderwijs en bespaart uw personeel tijd. Kostbare tijd, die zij weer kunnen gebruiken voor de begeleiding van leerlingen.

Beleidsplan of Innovatie- en investeringsplan

Wij helpen u bij het opstellen van een gedegen plan om dit te realiseren. Omdat ICT een middel is en geen doel op zich heeft het onze voorkeur om de plannen rond de inzet van ICT te verweven in het algemene (bovenschoolse) beleidsplan of innovatie- en investeringsplan en de daar uit voort vloeiende jaarplannen.

Wanneer de plannen duidelijk zijn, kijken we ook met u naar de scholingsbehoefte en ondersteuningsbehoefte van het personeel. Samen met u stellen we een scholings- en begeleidingsplan op.

Interim (bovenschools) ICT-coördinator
Heeft u zelf, tijdelijk, geen ICT-coördinator? Dan kunt u ons inhuren als interim.

Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om uren in te kopen via een strippenkaart. Daarmee kunt u ons inschakelen op die momenten dat het nodig is. Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden!

Projectleider
Soms zijn er veranderingen nodig, die speciale aandacht vragen. Wilt u bijvoorbeeld met uw scholen overstappen op een ander administratie- en leerlingvolgsysteem, dan heeft dat heel wat voeten in de aarde. Een goede voorbereiding levert u later veel winst op. Daarnaast is ook een goed implementatieplan onmisbaar. Met onze ervaring op dit gebied kunt u met een gerust hart dit traject in gaan.

Ook voor het uitvoeren van andere projecten, ook buiten het onderwijs kunt u bij ons terecht.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Doornbos - Consultancy | Advies | Training - Van Maanenware 82 - 8014PR ZWOLLE - 06-20437188 - info@dcat.nl - KVK 59087072 | Realisatie: Catharinus Doornbos | © 2013 DCAT.nl Frontier Theme